Thursday, November 7, 2013

3 Νοεμβρίου: Συγκέντρωση για το Οδηγικό Βίντεο Α'


 Το θέμα αυτής της συγκέντρωσης ήταν αρχικά η Αυτοάμυνα αλλά τελικά, επειδή ο κύριος που θα μας  έδειχνε αυτοάμυνα δε μπορούσε να έρθει, την αφιερώσαμε στο οδηγικό βίντεο, που θέλουμε να φτιάξουμε.Γι' αυτό τον λόγο ανέλαβε την συγκέντρωση ο Γιώργος, ο αρχηγός μας.

    Αρχικά, μας μοίρασε ο Γιώργος κάποια χαρτάκια που είχαν κάποια ρητά, τα οποία σκοπό είχαν να   "παρηγορήσουν" την Άντζελα και το Δημήτρη, οι οποίοι είχαν αναλάβει την συγκέντρωση της αυτοάμυνας.


    

    Στη συνέχεια, συζητήσαμε για το περιεχόμενο του βίντεο, που θα δημιουργήσουμε. Έτσι, μετά από αρκετές απόψεις αποφασίστηκε να προβάλλουμε στιγμές από τις συγκεντρώσεις της ομάδας μας, μέσα από τις οποίες έχουμε βοηθηθεί και έχουμε αποκτήσει ικανότητες και αξίες, που μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν στο μέλλον.


   
 Τέλος, κάναμε Συμβούλιο Ομάδας όλοι συμφωνήσαμε, πως μας άρεσε πολύ η ιδέα για το βίντεο και το αποτέλεσμα θα βγει πολύ ωραίο με τη συμβολή όλων μας.Φυσικά θα ακολουθήσει και δεύτερη συγκέντρωση για το Οδηγικό Βίντεο, στις 8 Δεκεμβρίου, και η συγκέντρωση με την αυτοάμυνα θα γίνει κάποια άλλη ημερομηνία.
               


Ανταπόκριση: Όλγα Παπαδοπούλου
Φωτογραφίες: Γιώργος Χατζηνώτας

No comments:

Post a Comment