Wednesday, October 9, 2013

6 Οκτωβρίου: Προγραμματισμός Α' Τριμηνίας

   Όπως είχαμε αποφασίσει από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αυτή η συγκέντρωση είχε ως θέμα τον προγραμματισμό της Α' Τριμηνίας.Επιτροπή ήταν μόνος του ο αρχηγός μας, ο Γιώργος, αφού θέλησε να μας "ξεκουράσει" λίγο.
   Έτσι, για άνοιγμα μας έβαλε σε σκέψεις μιας και μας ζήτησε να γράψουμε σε ένα χαρτί τις απαντήσεις των ερωτήσεων που μας έκανε. Μερικές από τις ερωτήσεις είναι οι εξής: Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια από τώρα; Ποια προβλήματα απασχολούν τους νέους της ηλικίας σου σήμερα και ποια προβλήματα θα έπρεπε να τους απασχολούν;

 

   Στη συνέχεια ακολούθησε ο προγραμματισμός της πρώτης τριμηνίας, δηλαδή οι συγκεντρώσεις από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου με στόχο τριμηνίας τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου οδηγικού βίντεο. Ακολουθήσαμε τα βήματα του σωστού προγραμματισμού σύμφωνα με όσα είχαμε μάθει στην εκπαίδευση της ομάδας. Γι' αυτό τον λόγο, προτείναμε, αρχικά, ιδέες και αργότερα είπαμε ποιους προσανατολισμούς θέλουμε να κάνουμε, μέσα στην τριμηνία και αποφασίσαμε ποιες συγκεντρώσεις, αλλά και πότε θα τις κάνουμε.
  
Ο προγραμματισμός μας έχει ως εξής:

13 Οκτωβρίου: Συγκέντρωση με γονείς
3 Νοεμβρίου: Εργαστήριο κόμπων (Δώρα-Ευθύμης-Γιώργος)
10 Νοεμβρίου: Αυτοάμυνα (Δημήτρης-Άντζελα)
17 Νοεμβρίου: Ταινία και Συζήτηση (Όλγα-Βίκυ-Στέργιος)
24 Νοεμβρίου: Εργαστήριο Bazzar Α'
1 Δεκεμβρίου: Εργαστήριο Bazzar Β'
8 Δεκεμβρίου: Οδηγικό Βίντεο (προσανατολισμός Δημήτρη)
15 Δεκεμβρίου: Bazzar
22 Δεκεμβρίου: Εργαστήριο Τραγουδιού (Θάνια-Βερονίκη-Άννα) 
12 Ιανουαρίου: Κοπή τς πίτας 


   Αυτή την φορά είπαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε το κλείσιμο πριν το Συμβούλιο Ομάδας, για να μπορέσουμε να το αξιολογήσουμε κι αυτό στην αξιολόγηση. Για κλείσιμο μας ζήτησε ο Γιώργος να απαντήσουμε σε ακόμη μερικές ερωτήσεις σχετικές με εκείνες που μας είχε κάνει στο άνοιγμα της συγκέντρωσης. Τέλος, ακολούθησε το Συμβούλιο Ομάδας. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το νέο μέλος της Ομάδας μας τον Στέργιο. Καλώς ήλθες Στέργιο!!!



Ανταπόκριση: Όλγα Παπαδοπούλου
Φωτογραφίες: Βίκυ Στεργίου

No comments:

Post a Comment