Monday, March 11, 2013

9 Μαρτίου: Πάρτυ Μασκέ

Το αποκριάτικο πάρτυ της ομάδας μας σε συνεργασία με την 2η ομάδα Μ.Ο. είχε μεγάλη επιτυχία. Αφού προσκαλέσαμε και φέραμε τους φίλους μας, μαζευτήκαμε στο σπίτι της Οδηγού για να ξεκινήσει το πάρτυ. Βέβαια, είχαμε όλοι μασκαρευτεί με τις πιο τρελές μεταμφιέσεις! Για warm-up ξεκινήσαμε με πιο ήρεμα τραγούδια με τους καλεσμένους να μπαίνουν σιγά-σιγά στο χορό.

Αργότερα, ο Ευθύμης, στο πλαίσιο του προσανατολισμού του, κάλεσε όσους από τους μασκαρεμένους ήθελαν να κάνουν διαγωνιστούν για το καλύτερο κοστούμι και να χορέψουν στην πασσαρέλα, ακολουθώντας το ρυθμό του τραγουδιού που έπαιζε. Οι τρεις κριτές ήταν μια Πριγκίπισσα, ο Michael Jackson και φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης! Το βραβείο της καλύτερης στολής και πασαρέλας το πήρε η Μελίνα με τη στολή της Γκέισας.

Ο χορός συνεχίστηκε, με τον αρχηγό μας τον Γιώργο να μας δείχνει διάφορες χορογραφίες με τη βοήθεια της Έλενας. Μετά είχε σειρά το γύρισμα του Harlem Shake! Το Harlem Shake που φτιάξαμε το ξεκίνησε ο Αντρέας με τη στολή του Mac Star και ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι. Βέβαια, πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον αρχηγό της 2ης ομάδας, τον Κώστα, για το χειρισμό της κάμερας και για το καταπληκτικό μοντάζ! Αφού ο χορός συνεχίστηκε ακόμα και όσοι ήθελαν τραγουδούσαν αγαπημένα τους τραγούδια καραόκε, η καταπληκτική βραδιά τελείωσε, αφήνοντας σε αυτούς που ήταν εκεί τις καλύτερες εντυπώσεις!



Η κριτική επιτροπή



Η νικήτρια του διαγωνισμού με το έπαθλο στα χέρια





Κείμενο: Αντώνης Πουρνάρας
Φωτογραφίες: Βίκυ Στεργίου

No comments:

Post a Comment