Wednesday, November 17, 2010

31/10 2ο Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο

Οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Bazzar είναι πυρετώδεις! Στο 2ο κατά σειρά εργαστήριο φτιάξαμε αγγελάκια, από μακαρόνια και πηλό!

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με την αναγγελία μιας έκτακτης είδησης, πως κάποιοι καλικάντζαροι έκλεψαν τα δώρα των Χριστουγέννων και πως ο Αγιο-Βασίλης χρειαζόταν τη βοήθειά μας για σώσει τα Χριστούγεννα!

Έτσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε στολίδια για το δέντρο! Με μακαρόνια φτιάξαμε το κορμάκι του αγγέλου, με πηλό το κεφαλάκι του και το στολίσαμε με γκλίτερ και μαλλάκια!
Φτιάξαμε γύρω στα 80 και την επόμενη φορά θα φτιάξουμε τα υπόλοιπα. Το αγγελάκι ήταν κάπως έτσι:


Η συγκέντρωση έκλεισε με την ευχάριστη είδηση πως οι κακοποιοί καλικάντζαροι πιάστηκαν αλλά τα δώρα έπεσαν και χάλασαν, οπότε ήμασταν πολύ σημαντικός παράγοντας στην διάσωση των Χριστουγέννων.

Στο συμβούλιο ομάδας μοιράστηκαν οι αιτήσεις συμμετοχής και η εξάρτηση για το διήμερο στη Νάουσα! Η συμμετοχή είναι 60 ευρώ! Οι αιτούντες πρέπει να φέρουν την αίτηση συμπληρωμένη μαζί με προκαταβολή 20 ευρώ μέχρι την επόμενη φορά! Όσοι ξεχάσουν κλπ δυστυχώς θα μείνουν εκτός εκδρομής, διότι υπάρχει προθεσμία για να κλείσουμε τα δωμάτια στους ξενώνες! Τους ξενώνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Την επόμενη φορά λοιπόν θα ξεκινήσουν οι ετοιμασίες του διημέρου με την οργάνωση των επιτροπών!

No comments:

Post a Comment