Wednesday, March 17, 2010

14/3 Συγκέντρωση με θέμα το Ρατσισμό

Σ'αυτή τη συγκέντρωση αναπτύξαμε προβληματισμούς απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα του ρατσισμού που μαστίζει τους ανθρώπους σε όλες τις εποχές και σε κάθε γωνιά της γης. Συζητήσαμε το θέμα και ανταλλάξαμε απόψεις που αρκετές φορές ήρθαν και σε αντιπαράθεση! Ο στόχος της συγκέντρωσης ήταν να καταλάβουν τα παιδιά τις διαστάσεις του προβλήματος και να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν πως είναι να είσαι διαφορετικός, να μπούνε στη θέση του άλλου, του "ξένου".

Την επόμενη Κυριακή υποδεχόμαστε την Άνοιξη, εμπρός βήμα ταχύύύύ! Ας την προϋπαντήσουμε παιδιά στη εξοχή!
Θα πάμε με ΚΤΕΛ στη Μακρυνίτσα και θα κάνουμε πορεία από την πλατεία της Μακρυνίτσας μέχρι το Βόλο. Όταν φτάσουμε θα πάμε στo cafè της πλατείας για ένα καφεδάκι ή/και πεντανόστιμη καρυδόπιτα. Η πορεία διαρκεί 2 ώρες περίπου. Στο Βόλο θα ήμαστε γύρω στις 14:30.
Θα ξεκινήσουμε στις 10:00 από τα ΚΤΕΛ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ήμαστε εκεί το πολύ στις 9:45. Μίλησα με το σταθμάρχη και μου επισήμανε ότι το λεωφορείο ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

Εξάρτηση:
Άνετα/αθλητικά παπούτσια
Ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες
Φόρμες για άνετο περπάτημα
Από πάνω να φοράτε ένα T-shirt, μία μακρυμάνικη λεπτή βαμβακερή μπλούζα και μια ζακέτα. Έτσι ώστε να βάζετε / βγάζετε ρούχα κατα βούληση.
Έξτρα T-shirt
Αντιανεμικό μπουφάν
Καπέλο
Γυαλιά ηλίου
Αντιηλιακό
Παγούρι
Ξηρά τροφή (ξηρούς καρπούς, φρούτα, σάντουιτς ή ότι άλλο θέλετε)

Σας περιμένουμε όλους! Να μη λείψει κανείς!!!

ΥΓ. Φέρτε και καμιά μηνιαία συνδρομή! Αδειάζουν τα ταμεία... (μας χτυπά η κρίση :Ρ)

No comments:

Post a Comment